Så er havesæsonen ved at være over os.. Hasselnød, 3 stk. buske, er klar til udplantning når der bliver lidt varmere. Ægte laurblad er også klar til en potte..

Så er havesæsonen ved at være over os.. Hasselnød, 3 stk. buske, er klar til udplantning når der bliver lidt varmere. Ægte laurblad er også klar til en potte..

Hvidløgene jeg satte i september sidste år ser ud til at klare sig i år, og ikke som sidste år hvor de alle gik ud..

Hvidløgene jeg satte i september sidste år ser ud til at klare sig i år, og ikke som sidste år hvor de alle gik ud..

Så er det nye aspargesbed luget. 
Det bliver spændende at se hvor store de bliver i år.

Så er det nye aspargesbed luget.
Det bliver spændende at se hvor store de bliver i år.

Næste projekt er det gamle aspargesbed.
Gamle visne skud fjernes, topdressingen skal af og nyt på..

Næste projekt er det gamle aspargesbed.
Gamle visne skud fjernes, topdressingen skal af og nyt på..

Asparges bed er renset, mangler lige dækbark.

Asparges bed er renset, mangler lige dækbark.

Masser af planter i drivhuset. Majs, chili, persille, rabarber, purløg og rødbeder.

Masser af planter i drivhuset. Majs, chili, persille, rabarber, purløg og rødbeder.

6/5

Rabarberne er ved at være klar til at høste

Ramsløg og hvidløgspurløg.

De første asparges..

10/5

Der er gang i aspargesen

De første kartofler er kommet op

Drivhuset er helt klar.

19/5

Løg, bladselleri og gulerødder er i jorden

Drivhuset er tilplantet

Majs, persille og rødbeder er klar til udplantning.

1/8

Det er et stykke tid siden, så det er vist tid til lidt "update". Kartoflerne har virkeligt givet godt, der er stadig en række almindelige, og lidt aspargeskartofler tilbage

Løgene er klar til tørring.

ENDELIG.. Masser af valnødder på træet..

Så er sommeren på vej i glas og fryser.. Saltagurk, soltørrede tomater, chili og grønne tomater.. Næste step er rødbeder.. Ja så er der også en pose rabarber til fryseren..

Meeeen.. Vi er skam ikke færdige i haven.. Som noget nyt, så har jeg købt VINTERLØG. De skal i jorden nu, så det bliver spændende..

Del siden